Medyada Okulumuz

Ock

Yüreklerinin ve akıllarının güçleri kalemlerine yansıyan yazar kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini artırmaları ve sosyal medyanın gücünü kullanma yeteneklerini geliştirmeleri için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in sorumluluğunda Nil Deniz ve Arda'nın editörlüğünü yaptığı KUASAR Dergimizin kalemi güçlü öğrencilerinden Ceyda Bursalı'nın yazısı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Ock

Azim ve çalışkanlıkları ile kendilerini kanıtlamış ve insanlık için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde öğrenci ve mezunları ile hem sosyal medyada hem de yazılı ve görsel basında kendilerinden söz ettirerek iç motivasyonumuzu arttırıyor.